Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

ODCUDZENÁ TAŠKA: Polícia pátra po mužovi na fotografii

Polícia vyzvala verejnosť, aby akékoľvek poznatky, ktoré by mohli viesť k zisteniu totožnosti muža na zverejnených fotografiách na sociálnej sieti a jeho súčasného pohybu alebo pobytu, oznámila na čísle 158. Foto: Polícia

Neznámy páchateľ svojím konaním spôsobil škodu v celkovej výške 1452 eur.

Bratislava 9. septembra (TASR) - Bratislavská polícia pátra po mužovi v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu zatajenia veci. Muž by mohol napomôcť k objasneniu skutku, ku ktorému došlo 27. augusta na Vajnorskej ulici vo vonkajších priestoroch čerpacej stanice. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Podľa doposiaľ zistených informácií tam neznámy páchateľ odcudzil čiernu tašku s obsahom, ktorú si poškodený muž zabudol prevesenú cez stoličku. Neznámy páchateľ svojím konaním spôsobil škodu v celkovej výške 1452 eur," uviedla polícia.

Polícia preto vyzvala verejnosť, aby akékoľvek poznatky, ktoré by mohli viesť k zisteniu totožnosti muža na zverejnených fotografiách na sociálnej sieti a jeho súčasného pohybu alebo pobytu, oznámila na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení či formou správy na sociálnej sieti polície.