Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE JU? Pátrajú po 16-ročnej Viktórii Burdiliakovej z Popradu

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Viktórii Burdiliakovej (na snímke) z Popradu. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Nezvestná je vysoká 163 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedo-zelené oči a červené vlasy po ramená.

Poprad 28. mája (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Viktórii Burdiliakovej z Popradu. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že ešte v pondelok (27. 5.) ráno odišla z miesta trvalého bydliska do školy v Poprade, tam však už neprišla a späť domov sa nevrátila.

Hľadané dievča o sebe nepodalo žiadnu správu a doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa ju nepodarilo vypátrať. "Nezvestná je vysoká 163 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedo-zelené oči a červené vlasy po ramená. Naposledy mala na sebe oblečené zelené kapsáčové nohavice, čiernu mikinu s kapucňou a čierno-biele tenisky. Zvláštne znamenia nemá," uviedla hovorkyňa.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371 alebo na linku 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu Policajného zboru SR na sociálnej sieti.