Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 15. september 2024Meniny má Jolana
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE ICH? Pátrajú po Ľubošovi a Nikolasovi

Na kombosnímke osoby v pátraní. Foto: Polícia

Obaja nezvestní odišli v pondelok podvečer z Považskej Bystrice na neznáme miesto a odvtedy nie sú o nich žiadne správy.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Považská Bystrica 2. septembra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 15-ročnom Ľubošovi Luhovom a 13-ročnom Nikolasovi Kolárovi. Nezvestní sú od nedele (1. 9.) od 18.30 h. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Obaja nezvestní odišli v pondelok podvečer z Považskej Bystrice na neznáme miesto a odvtedy nie sú o nich žiadne správy. Ľuboš Luhový je vysoký asi 180 centimetrov, chudej postavy. Má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené čierne teplákové krátke nohavice a maskáčové tričko s krátkym rukávom. Obuté mal šľapky zn. Crocs, tmavej farby a vyššie bavlnené ponožky, nezistenej farby.

Nikolas Kolár je vysoký približne 160 centimetrov, chudej postavy. Má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené dlhé teplákové krátke nohavice, čiernej farby, sivé tričko s krátkym rukávom. Obuté mal plátenné botasky a vyššie bavlnené ponožky, nezistenej farby.

"Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestných osôb je možné oznámiť na číslo 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR - Trenčiansky kraj," doplnila polícia.