Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

Polícia pátra po Štefanovi Kočišovi, odišiel z farmy v obci Stránske

olícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 57-ročnom Štefanovi Kočišovi z Drnavy v Rožňavskom okrese. V piatok (19. 7.) odišiel z farmy v obci Stránske v Žilinskom okrese a odvtedy nepodal o sebe žiadnu správu. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Žiline

Kočiš je vysoký 175 centimetrov, má krátke šedivé vlasy a sivomodré oči.

Stránske 20. júla (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 57-ročnom Štefanovi Kočišovi z Drnavy v Rožňavskom okrese. V piatok (19. 7.) odišiel z farmy v obci Stránske v Žilinskom okrese a odvtedy nepodal o sebe žiadnu správu. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Kočiš je vysoký 175 centimetrov, má krátke šedivé vlasy a sivomodré oči. Oblečené mal trojštvrťové nohavice tmavej farby, krátke maskáčové tričko zelenej farby, obuté mal šľapky. Na predlaktí ľavej ruky má tetovanie v tvare písmena V.

"Akékoľvek informácie je možné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti žilinskej polície," doplnila Šefčíková.