Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 18. september 2024Meniny má Eugénia
< sekcia Regióny

ČELNÁ ZRÁŽKA PRI KRUPINE: Zahynul 50-ročný muž

Miesto nehody. Foto: Polícia

K dopravnej nehode boli prizvaní znalci z oblasti cestnej dopravy a z oblasti súdneho lekárstva.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Krupina 13. septembra (TASR) - Tragická dopravná nehoda, ktorá sa vo štvrtok (12. 9.) predpoludním stala na ceste I/66 medzi obcami Domaníky a Hontianske Tesáre v okrese Krupina, si vyžiadala život 50-ročného muža. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti.

"Podľa informácií z miesta nehody 50-ročný vodič vo vozidle Kia Rio jazdiaci v smere do obce Hontianske Tesáre z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom Mercedes," uviedla polícia s tým, že utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič druhého vozidla utrpel ľahšie zranenia.

Ako ďalej uviedli policajti, dychová skúška vodiča Mercedesu bola negatívna. V prípade zosnulého vodiča bude prípadné požitie návykových látok zisťované pri pitve.

Škodu na vozidlách odhadli na 20.000 eur. K dopravnej nehode boli prizvaní znalci z oblasti cestnej dopravy a z oblasti súdneho lekárstva. "Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú predmetom jej vyšetrovania," dodala polícia.