Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Regióny

Polícia vypátrala stratený mobil, u nálezcu našla aj drogy

Na snímke zadržané drogy. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia telefón vďaka aplikácii lokalizovala na Daxnerovom námestí v Bratislave. Jeho nálezca sa pri stretnutí s políciou pokúsil utiecť na bicykli, avšak policajti ho zadržali.

Bratislava 26. septembra (TASR) - Polícia koncom minulého týždňa pomohla 23-ročnému Bratislavčanovi vypátrať mobilný telefón, ktorý stratil v taxíku. Muža, ktorý mal hľadaný telefón pri sebe, po pokuse o útek zadržala. Pri následnej kontrole u neho našla aj drogy. V tejto súvislosti začala trestné stíhanie. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Polícia telefón vďaka aplikácii lokalizovala na Daxnerovom námestí v Bratislave. Jeho nálezca sa pri stretnutí s políciou pokúsil utiecť na bicykli, avšak policajti ho zadržali. "Pri následnej kontrole muž policajtom odovzdal plastovú zatavenú striekačku s obsahom kryštalickej látky, ako aj štyri kusy igelitových vrecúšok s obsahom zelenej sušenej rastliny, pričom o týchto veciach sa mal vyjadriť že ide o drogy," ozrejmil Szeiff.

Dodal, že policajti muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu zatajenia veci a vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," dodal hovorca.