Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Regióny

Novorodenec v odkvapovej rúre: Polícia vyšetruje prípad ako vraždu

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Celú udalosť si na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou.

Bratislava/Rajec 15. júna (TASR) - Polícia vyšetruje prípad mŕtveho novorodenca, ktorého našli bez známok života v odkvapovej rúre jedného z bytových domov v meste Rajec (okres Žilina), ako vraždu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

"Celú udalosť si na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou," priblížila hovorkyňa. Telo dieťaťa bude podrobené súdnoznaleckej pitve.

Šefčíková dodala, že polícia prijala oznámenie o nájdení novonarodeného dieťaťa bez známok života v sobotu večer. "Po zabezpečení potrebných informácií sa podarilo podozrivú osobu zadržať. Dvadsaťpäťročná žena bola obmedzená na osobnej slobode a prevezená na policajný útvar na vykonanie potrebných procesných úkonov," spresnila.