Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Regióny

ROZBÍJAL DVERE: Polícia zadržala muža pod vplyvom drog

Snímka z miesta činu. Foto: Facebook Polícia SR - Bratislavský kraj

Muž mal rozbíjať vchodové dvere jedného z domov kanálovým poklopom.

Bratislava 11. júla (TASR) - Polícia v noci na štvrtok zadržala 41-ročného muža pod vplyvom omamných látok, ktorý sa chcel vlámať do jedného z obytných domov v bratislavskej Petržalke. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Hliadka bola privolaná na Fedinovu ulicu, kde mal muž rozbíjať vchodové dvere jedného z domov kanálovým poklopom. Krátko potom sa ho podarilo zadržať na Jiráskovej ulici, kde sa ku skutku priznal. Rovnako sa priznal, že je pravidelným užívateľom omamných a psychotropných látok a polícii odovzdal štyri plastové vrecká so zelenou sušenou rastlinou. "Vrecká boli zaistené a odoslané k expertíznemu skúmaniu," ozrejmil Szeiff.

Polícia následne muža zadržala pre podozrenie zo spáchania majetkovej a drogovej trestnej činnosti a eskortovala ho na policajné oddelenie za účelom vykonania potrebných úkonov. "Vyšetrovaním ďalších okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V," dodal hovorca.