Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

OBCHODOVANIE S DROGAMI: Polícia zadržala v Trnave tri osoby

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Michal Svítok

Počas policajnej akcie sa podarilo zaistiť aj viacero plastových vreciek s bielou kryštalickou látkou. Analýza potvrdila, že ide o metamfetamín.

Trnava 8. augusta (TASR) - Polícia zadržala v jednom z bytov v Trnave tri osoby. Čelia obvineniu z drogovej trestnej činnosti. Vypracovaný bol aj podnet na ich väzobné stíhanie. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Policajti vykonali prehliadku dvoch vozidiel a garáže v obci neďaleko Trnavy. "Vykonali aj domovú prehliadku v jednom z bytov priamo v meste Trnava. Práve pri nej obmedzili na osobnej slobode dvoch mužov vo veku 44 a 27 rokov a mladú, len 25-ročnú ženu," podotkli.

Počas policajnej akcie sa podarilo zaistiť aj viacero plastových vreciek s bielou kryštalickou látkou. Analýza potvrdila, že ide o metamfetamín. "Všetky tri osoby mali s drogou obchodovať a predávať ju ďalším minimálne štyrom 'zákazníkom'," priblížili policajti.

V prípade dokázania viny môže obvineným hroziť väzenie na sedem až 15 rokov. Starší z mužov už bol za drogovú trestnú činnosť v minulosti právoplatne odsúdený.