Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Polícia žiada verejnosť o pomoc v súvislosti s krádežou bicykla

Ľudí, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti osôb na fotografiách, polícia vyzýva, aby im to oznámili telefonicky, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti. Foto: Polícia

Ľudí, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti osôb na fotografiách, polícia vyzýva, aby jej to oznámili.

Bratislava 11. septembra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním krádeže bicykla, ku ktorej došlo vo štvrtok (5. 9.) poobede na Landererovej ulici v Bratislave v pivničnej kobke bytového komplexu. Neznámy páchateľ svojím konaním spôsobil škodu vo výške 2000 eur. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Podľa doposiaľ zistených informácií tam neznámy páchateľ nezisteným spôsobom otvoril pivničnú kobku a následne z nej odcudzil bicykel značky Track, oranžovej farby. Neznámy páchateľ svojím konaním spôsobil škodu v celkovej výške 2000 eur," spresnila polícia.

Ľudí, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti osôb na fotografiách, polícia vyzýva, aby im to oznámili telefonicky, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.