Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 1. júl 2024Meniny má Diana
< sekcia Regióny

Políciu v Bratislave uplynulú noc privolali k 2 tragickým udalostiam

Na snímke policajná páska . Foto: TASR - Jaroslav Novák

Na železničnom priecestí v bratislavskej Vrakuni zrazil nákladný vlak muža ležiaceho na koľaji. K úmrtiu mladého muža došlo i v areáli na Zlatých pieskoch.

Bratislava 29. júna (TASR) - Bratislavských policajtov počas uplynulej noci privolali k dvom tragickým udalostiam. Na železničnom priecestí v bratislavskej Vrakuni zrazil nákladný vlak muža ležiaceho na koľaji. K úmrtiu mladého muža došlo i v areáli na Zlatých pieskoch. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zrážku človeka s vlakom preverili policajti po 21.40 h. Podľa doterajších informácií mal rušňovodič v krátkej vzdialenosti od priecestia spozorovať muža, ktorý ležal na koľaji. Napriek tomu, že okamžite použil rýchločinné brzdy, zrážke už zabrániť nedokázal. "Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," skonštatoval Szeiff. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

V druhom prípade policajtov vyslali do areálu Zlatých pieskov krátko pred 3.00 h, kde už sa nachádzala rýchla zdravotnícka pomoc. Vyslali ju k 20-ročnému mužovi, ktorý nejavil známky života. Príčiny úmrtia by mala odhaliť pitva. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.