Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Regióny

Na kúpalisku v Poltári otvoria tohtoročnú sezónu 4. júla

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Počas minuloročnej sezóny navštívilo kúpalisko v Poltári viac ako 8000 návštevníkov.

Poltár 3. júla (TASR) - Na letnom kúpalisku v Poltári otvoria tohtoročnú letnú sezónu vo štvrtok 4. júla. TASR o tom informovala Jozefína Očenášová z kancelárie primátora s tým, že k dispozícii budú dva bazény.

Dodala, že hodnota vstupného vzrástla len minimálne a ceny všetkých permanentiek ostávajú v porovnaní s minulým rokom nezmenené. Spomenula, že naďalej ostávajú v platnosti zľavy pre občanov mesta Poltár a prímestských častí. V minulom roku mesto opravilo tepelné čerpadlá. V tejto letnej sezóne budujú prístrešok na terase, návštevníci ju však budú môcť využívať až v budúcom roku.

Počas minuloročnej sezóny navštívilo kúpalisko v Poltári viac ako 8000 návštevníkov. "Napriek tomu, že bolo otvorené počas leta spolu o 18 dní menej ako v roku 2022, tržby dosiahli technické služby menšie len o 1570 eur," objasnila Očenášová. Poznamenala, že strata vlani bola menšia o 10.439 eur oproti roku 2022. "Lepšiemu výsledku pomohli aj kultúrne podujatia, ktoré sa na kúpalisku počas leta 2023 uskutočnili," uviedla.