Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Regióny

Na Slaneckej ceste v Košiciach dôjde k ďalším zmenám v doprave

Na snímke autá jazdia okolo bagra počas rekonštrukčných prác na spodnej stavbe pravého mosta a lávky ponad Myslavský potok, ktorý je súčasťou obnovy Slaneckej cesty v Košiciach 8. augusta 2023. Foto: TASR Roman Hanc

V rámci tohtotýždňového harmonogramu je naplánované napríklad aj búranie pôvodnej vozovky či kladenie cestných obrubníkov.

Košice 25. septembra (TASR) - Na Slaneckej ceste v Košiciach dôjde od stredy (27. 9.) k ďalším zmenám v doprave. Informuje o tom mesto Košice na sociálnej sieti s tým, že práce na rekonštrukcii pokračujú.

"S presmerovaním dopravy na novovybudovanú časť vozovky sa začne v stredu postupne. Motoristi budú jazdiť po novom asfalte od zastávky Dneperská po koniec rekonštrukcie," uvádza.

V úvode tohto týždňa sú naplánované práce na budovaní pravého mosta a lávky ponad Mlynský potok. Okrem iného budú v najbližších dňoch montovať uličné vpuste, budovať cestnú svetelnú signalizáciu, elektrické prípojky nízkeho napätia, verejné osvetlenie či autobusovú zastávku na križovatke Ladožská pri obchodnom centre. Práce budú pokračovať aj na križovatke Rovníková a Raketová.

V rámci tohtotýždňového harmonogramu je naplánované napríklad aj búranie pôvodnej vozovky či kladenie cestných obrubníkov.

Bližšie podrobnosti o organizácii dopravy na Slaneckej ceste, ktorá prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, sú zverejnené na webovej stránke slanecka.kosice.sk.