Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 28. október 2024Meniny má Dobromila
< sekcia Regióny

Predohru festivalu HoryZonty obstará prehliadka detských prezentácií

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Víťaznej detskej prezentácii organizátori vyhradili priestor aj v hlavnom trojdňovom festivalovom programe, ktorý sa bude konať od 7. do 9. novembra v trenčianskom Posádkovom klube.

Trenčín 23. októbra (TASR) - Deti od osem do 13 rokov predstavia v nedeľu (27. 10.) v Katovom dome v Trenčíne svoje outdoroové prezentácie v rámci prvého ročníka podujatia HoryZonty Junior. Ide o prvé zo sprievodných súťažných podujatí 19. ročníka festivalu dobrodružných filmov HoryZonty (7. až 9. 11.). Informovala o tom riaditeľka festivalu Mária Dutková.

"Cieľom tohto podujatia je umožniť deťom a mládeži predstaviť svoje záľuby, dobrodružstvá a zážitky, motivovať a inšpirovať svojich rovesníkov a v neposlednom rade si aj vyskúšať svoje prezentačné zručnosti," priblížila Dutková.

Prezentácie vo forme fotografií a videí budú deti sprevádzať hovoreným slovom. Dĺžka jednotlivých prezentácií bude približne desať minút a priestor bude aj na divácke otázky.

Víťaznej detskej prezentácii organizátori vyhradili priestor aj v hlavnom trojdňovom festivalovom programe, ktorý sa bude konať od 7. do 9. novembra v trenčianskom Posádkovom klube. Návštevníci festivalu si ju budú môcť pozrieť v piatkovom popoludňajšom bloku.