Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Regióny

Policajti našli v byte 28-ročného Prešovčana vyše 300 gramov marihuany

Foto: TASR

V troch plastových vreckách bolo dohromady vyše 46 gramov. Ďalších viac ako 270 gramov bolo uskladnených v dvoch sklenených nádobách.

Prešov 21. januára (TASR) - Policajný vyšetrovateľ obvinil 28-ročného Prešovčana, u ktorého našli v byte marihuanu, zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.


Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik dnes informoval, že policajti počas uplynulého víkendu vykonali v prešovskom byte, kde obvinený býva, domovú prehliadku.

Džobanik spresnil, že obvinený počas prehliadky dobrovoľne polícii vydal váhu a zelenú sušinu rastlinného pôvodu. V troch plastových vreckách bolo dohromady vyše 46 gramov. Ďalších viac ako 270 gramov bolo uskladnených v dvoch sklenených nádobách.

"Zaistená sušina po vykonaní predbežného narkotestu vykazovala prítomnosť THC. Na základe predbežného znaleckého skúmania sa preukázalo a potvrdilo, že ide o marihuanu," uviedol hovorca s tým, že polícia obvineného muža stíha na slobode.