Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 24. október 2024Meniny má Kvetoslava
< sekcia Regióny

Príspevkovú organizáciu Kultúrna scéna Martin povedie Monika Ondrušová

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Doterajšia riaditeľka Lýdia Móricová skončila pracovný pomer 30. septembra a do výberového konania na uvoľnený post sa prihlásili štyria záujemcovia.

Martin 24. októbra (TASR) - Príspevkovú organizáciu martinskej samosprávy Kultúrna scéna Martin povedie Monika Ondrušová. Jej vymenovanie do funkcie k 1. novembru 2024 schválili na štvrtkovom rokovaní poslanci mestského zastupiteľstva.

Doterajšia riaditeľka Lýdia Móricová skončila pracovný pomer 30. septembra a do výberového konania na uvoľnený post sa prihlásili štyria záujemcovia. Na pohovore pred výberovou komisiou sa však zúčastnili len dvaja z nich, keďže jeden z uchádzačov nesplnil kvalifikačné predpoklady a jedna uchádzačka svoju účasť ospravedlnila. Na základe bodového hodnotenia odporučila výberová komisia na vymenovanie Moniku Ondrušovú.

Nová riaditeľka Kultúrnej scény Martin posledné tri roky pôsobila ako manažérka pre projekty a vzťahy s verejnosťou v martinskom Slovenskom komornom divadle. V rokoch 2013 - 2018 pracovala na rôznych pozíciách v Turčianskom kultúrnom stredisku v Martine.