Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 22. október 2024Meniny má Sergej
< sekcia Regióny

Regulované parkovanie PAAS spustia v lokalite Líščie údolie v októbri

Na archívnej snímke parkovacia zóna systému PAAS - Štrkovec juh 15. marca 2024 v Bratislave. Foto: TASR Pavol Zachar

Registráciu si záujemcovia podľa mesta vybavia online prostredníctvom stránky www.paas.sk.

Bratislava 8. septembra (TASR) - Hlavné mesto spúšťa 2. októbra regulované parkovanie pre zónu Líščie údolie v Karlovej Vsi. Registrácie a nákup parkovacích kariet pre novú lokalitu sú už otvorené. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Regulované parkovanie Bratislavského parkovacieho asistenta (PAAS) spustíme v lokalite Líščie údolie dňa 2. októbra a po tomto dátume bude možné v časoch regulácie v zóne parkovať už len s platnou parkovacou kartou PAAS alebo po úhrade hodinového parkovného," uviedlo mesto. Priblížilo, že lokalita ohraničená ulicami Karloveská, Líščie údolie, Botanická a Svrčia, bude spoplatnená počas pracovných dní v čase od 14.00 h do 24.00 h sadzbou jedno eur za hodinu.

Registráciu si záujemcovia podľa mesta vybavia online prostredníctvom stránky www.paas.sk. "Budete potrebovať svoju mailovú adresu, rodné číslo a EČV vozidla, na ktoré si chcete uplatniť parkovaciu kartu," dodalo.

Systém Bratislavského parkovacieho asistenta (PAAS), ktorý bratislavská samospráva označuje za jednu z najväčších reforiem v hlavnom meste, spustili v prvých troch zónach začiatkom roka 2022. Systém mesto postupne rozširuje.