Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

OPITÁ SA TOPILA V RIEKE: Zasahovať museli policajti

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Zásah pri tej istej rieke absolvovali policajti aj približne o štyri hodiny skôr. Dôvodom bol telefonát, že v rieke leží neznámy muž.

Senica 26. augusta (TASR) - Senickí mestskí policajti pomáhali v piatok (23. 8.) večer topiacej sa žene v rieke Teplica. Po vytiahnutí na breh zistili, že bola v podnapitom stave. Mestská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Menovaná následne odmietla poskytnutie lekárskej odbornej pomoci a po stotožnení bola spolu s priateľom odoslaná domov," priblížili mestskí policajti, ktorých zavolal na miesto priateľ topiacej sa ženy v piatok o 22.58 h.

Zásah pri tej istej rieke absolvovali policajti aj približne o štyri hodiny skôr. Dôvodom bol telefonát, že v rieke leží neznámy muž. Mestskí policajti sa okamžite presunuli na miesto, pričom po príchode zistili, že oznamovateľ osobu už vytiahol a posadil na lavičku.

"Hliadka sa pokúsila o stotožnenie osoby a vzhľadom na to, že osoba nevedela preukázať svoju totožnosť, bola predvedená na obvodné oddelenie Policajného zboru v Senici, kde sa následnou lustráciou zistilo, že sa nachádza v celoštátnom pátraní," spresnila mestská polícia.