Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA v Čunove: Muž postrelil ženu a zbraň obrátil proti sebe

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Muž mal najprv viacerými ranami postreliť ženu a následne sa zastreliť.

Bratislava 18 augusta (TASR) - V bratislavskej mestskej časti Čunovo došlo v nedeľu večer k streľbe. Muž mal najprv viacerými ranami postreliť ženu a následne sa zastreliť. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

K streľbe došlo podľa doterajších informácií na Hraničiarskej ulici. Páchateľ mal najprv z krátkej zbrane postreliť viacerými ranami ženu, následne zbraň použil voči sebe. Zraneniam podľahol. "Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli," uviedol Szeiff.

Polícia v súvislosti so streľbou vykonáva potrebné úkony. Bližšie informácie k prípadu poskytne, keď jej to vyšetrovanie umožní.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti uviedlo, že operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) a rýchlej lekárskej pomoci (RLP) k žene, ktorá mala utrpieť viacero poranení po útoku strelnou zbraňou. "Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice," priblížilo operačné stredisko s tým, že u 58-ročného muža skonštatoval lekár úmrtie.