Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 4. júl 2024Meniny má Prokop
< sekcia Regióny

V bytovke našli dobodanú ženu, v pivnici aj mŕtveho otca

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Všetky bližšie okolnosti, za ktorých k dnešnej udalosti došlo, budú predmetom zisťovania počas nasledujúcich procesných úkonov.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Banská Bystrica 2. júla (TASR) - K tragickej udalosti došlo v utorok v jednej z bytoviek na Slnečnej ulici v Banskej Bystrici. Zomreli pri nej dvaja ľudia. Informovala o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

Ako uviedla, na mieste našli 58-ročnú ženu, ktorej stav si z dôvodu vážnych bodno-rezných zranení vyžiadal okamžitý prevoz do nemocnice. Tam následkom zranení podľahla. Policajti navyše v pivničných priestoroch bytového domu objavili bez známok života 85-ročného muža, otca ženy.

"Polícia miesto zadokumentovala a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti s úmrtím 85-ročného muža bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," konštatovala polícia, ktorá do vyšetrovania pribrala aj súdneho znalca z odboru zdravotníctva.

"Všetky bližšie okolnosti, za ktorých k dnešnej udalosti došlo, budú predmetom zisťovania počas nasledujúcich procesných úkonov," dodali policajti.