Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

OPITÉ DETI: Tri dievčatá v Piešťanoch mali pozitívnu dychovú skúšku

Snímka z akcie. Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Prípady dievčat pod vplyvom alkoholu na mieste zadokumentovali a spisy budú postúpené obciam, v ktorých majú trvalé bydlisko, na ďalšie konanie.

Piešťany 13. augusta (TASR) - Tri mladistvé dievčatá v Piešťanoch mali pozitívnu dychovú skúšku na alkohol. Počas akcie policajti preverili aj podniky, v ktorých nezistili ani jednu opitú maloletú alebo mladistvú osobu. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Policajti vykonali dychové skúšky aj mimo podnikov. U troch mladistvých dievčat vyšli dychové skúšky pozitívne. Najvyššiu hodnotu mala iba 14-ročná dievčina, nafúkala 1,25 promile," priblížili policajti.

Prípady dievčat pod vplyvom alkoholu na mieste zadokumentovali a spisy budú postúpené obciam, v ktorých majú trvalé bydlisko, na ďalšie konanie. "Vo veci bude konať aj príslušný odbor sociálno-právnej ochrany a sociálnej kurately úradu práce, sociálnych vecí a rodiny," doplnila polícia, ktorá v súvislosti s akciou rieši aj dve dospelé osoby pre trestný čin neoprávneného prechovávania omamnej látky a psychotropnej látky.