Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 14. október 2024Meniny má Boris
< sekcia Regióny

Trnava vyhlásila tender na nové parkovacie plochy na Nerudovej ulici

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Lehota na predkladanie ponúk je stanovená do 4. novembra do 10.00 h.

Trnava 14. októbra (TASR) - Mesto Trnava vyhlásilo súťaž na vybudovanie nových parkovacích plôch na Nerudovej ulici. Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 150.000 eur bez DPH. Vyplýva to z informácií zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

"Ide o vybudovanie jedného pozdĺžneho a 22 šikmých parkovacích státí. Príjazdová účelová komunikácia bude začínať s pripojením na Ulicu Nerudovu a výjazd bude priamo do novozrealizovanej kruhovej križovatky," uvádza mesto v opise predmetu zákazky. Nové parkovacie miesta sa budú nachádzať pred bytovým domom číslo štyri a päť.

Predpokladanou súčasťou stavebných úprav je okrem iného aj výrub 11 stromov a 44 štvorcových metrov kríkov. "Ako náhradná výsadba je navrhnutých na výsadbu 12 kusov stromov a 296 kusov kríkov," dopĺňa samospráva. Výdavky na projekt parkoviska budú financované z rozpočtu mesta Trnava.

Lehota na predkladanie ponúk je stanovená do 4. novembra do 10.00 h. Po splnení súťažných podmienok bude kritériom na vyhodnotenie ponúk cena.