Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 18. september 2024Meniny má Eugénia
< sekcia Regióny

Trnavská polícia zadržala dílerov, mali obchodovať s marihuanou

Snímka zo zásahu. Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Dvoch mužov vo veku 38 a 40 rokov so súhlasom prokurátora zadržali a umiestnili do policajnej cely.

Trnava 12. septembra (TASR) - Trnavskí policajti zadržali v utorok (10. 9.) dvoch dílerov počas akcie Desperado, ktorí mali už dlhšiu dobu obchodovať s marihuanou. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Akcia polície prebehla na dvoch miestach v okrese Trnava. "Policajti vykonali domovú prehliadku, prehliadku vozidla a nebytového priestoru, ako aj osobné prehliadky oboch mužov. Zaistili pri nich viac ako 30 stôp, medzi ktorými boli veľké vrece s viac ako jedným kilogramom drogy, drahé elektrobicykle a hotovosť 20.000 eur," dodala polícia.

Dvoch mužov vo veku 38 a 40 rokov so súhlasom prokurátora zadržali a umiestnili do policajnej cely. Vyšetrovateľ dvojicu obvinil zo zločinu neoprávnenej výroby a obchodovania s omamnou látkou a psychotropnou látkou spolupáchateľstvom. Hrozí im trest odňatia slobody až na 15 rokov. "Zároveň podal podnet na návrh, aby boli stíhaní väzobne. Starší z mužov už dokonca bol v minulosti za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený," dodala polícia.