Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 17. október 2024Meniny má Hedviga
< sekcia Regióny

UTEKAL PRED POLÍCIOU: Muž vyskočil z okna, bol podozrivý z lúpeže

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Dnes v ranných hodinách došlo k udalosti, pri ktorej z okna bytu vyskočil muž podozrivý zo spáchania zločinu lúpeže. Išlo o 37-ročného muža z Lučenca, ktorý zraneniam podľahol.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Lučenec 17. októbra (TASR) - Na sídlisku Rúbanisko v Lučenci vo štvrtok ráno vyskočil z okna bytu 37-ročný muž podozrivý z lúpeže. Stať sa tak malo počas zásahu polície. Upozornil na to portál tvnoviny.sk. Pre TASR udalosť potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

"Dnes v ranných hodinách došlo k udalosti, pri ktorej z okna bytu vyskočil muž podozrivý zo spáchania zločinu lúpeže. Išlo o 37-ročného muža z Lučenca, ktorý zraneniam podľahol. Všetky okolnosti, za ktorých došlo k udalosti, sú predmetom zisťovania a vyšetrovania," priblížila Kováčiková.

K udalosti v Lučenci bola privolaná aj posádka záchranárskeho vrtuľníka z Banskej Bystrice. "Po pristátí vrtuľníka v areáli nemocnice si leteckí záchranári prevzali pacienta v umelom spánku, v kritickom stave do svojej starostlivosti. Vzhľadom na následné zlyhanie základných životných funkcií museli záchranári začať s kardiopulmonálnou resuscitáciou," uviedla na sociálnej sieti Vrtuľníková záchranná zdravotná služba Air-Transport Europe s tým, že napriek maximálnemu úsiliu sa mužovi nepodarilo obnoviť obeh a svojim rozsiahlym zraneniam podľahol.

V súvislosti s úmrtím muža bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Prípad preveruje aj Úrad inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR.