Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 5. október 2024Meniny má Viera
< sekcia Regióny

V Bratislave budú pokračovať v oprave Trnavskej cesty

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Pre práce dôjde tiež k dočasnej zmene trasy liniek 63 a 163. V oboch smeroch budú premávať medzi zastávkami Klientske centrum a Avion obchádzkou cez Rožňavskú a Galvaniho ulicu.

Bratislava 7. júla (TASR) - Hlavné mesto pokračuje počas leta v oprave Trnavskej cesty v Bratislave. Najnovšie sa budú práce týkať úseku od cintorína po železničné priecestie na križovatke s Ivanskou cestou. Z toho dôvodu bude nutné uzavrieť priecestie od 9. júla do 5. augusta. Obchádzkové trasy povedú po Galvaniho, Rožňavskej či Slovinskej. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Prejazd cez Trnavskú cestu v mieste prác bude možný v jednom jazdnom pruhu (opravovaný bude vždy len jeden jazdný pruh) a doprava bude riadená prenosnou svetelnou signalizáciou," konštatuje bratislavský magistrát.

Pre práce dôjde tiež k dočasnej zmene trasy liniek 63 a 163. V oboch smeroch budú premávať medzi zastávkami Klientske centrum a Avion obchádzkou cez Rožňavskú a Galvaniho ulicu. Na obchádzkovej trase budú zastavovať na zastávkach Slovinská, Depo Trnávka, Bojnická a Na križovatkách a Ivanská cesta (len v smere do centra). V oboch smeroch nebudú obsluhované zastávky Trnavská cesta, Martinský cintorín, Clementisova, Slowackého a Ivanská cesta (v smere z centra).