"Cieľom kulinárskeho projektu je prezentácia rôznych chutí a vôní sezónnych surovín," informoval TASR hovorca primátora Ľubomír Andrassy.
Autor TASR
Bratislava 10. mája (TASR) – Centrum bratislavského Starého Mesta a Primaciálne námestie sa na tri dni zmení na priestor, kde budú môcť Bratislavčania ochutnávať špeciality zo špargle a tiež sa priučiť kulinárskym tajomstvám profesionálnych kuchárov. Dnes totiž v hlavnom meste štartujú špargľové dni.
"Cieľom kulinárskeho projektu je prezentácia rôznych chutí a vôní sezónnych surovín," informoval TASR hovorca primátora Ľubomír Andrassy. Okrem jarných varených i studených jedál zo špargle si budú môcť návštevníci vychutnávať aj kvalitné slovenské víno. Kuchári budú naživo pripravovať jedlá každý deň do 20.00 h.
Bratislavská samospráva oficiálne špargľové dní otvára dnes o 11.00 h. Potrvajú do soboty večer 12. mája.
"Cieľom kulinárskeho projektu je prezentácia rôznych chutí a vôní sezónnych surovín," informoval TASR hovorca primátora Ľubomír Andrassy. Okrem jarných varených i studených jedál zo špargle si budú môcť návštevníci vychutnávať aj kvalitné slovenské víno. Kuchári budú naživo pripravovať jedlá každý deň do 20.00 h.
Bratislavská samospráva oficiálne špargľové dní otvára dnes o 11.00 h. Potrvajú do soboty večer 12. mája.