Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 17. október 2024Meniny má Hedviga
< sekcia Regióny

POŽIAR PRÍSTAVBY RODINNÉHO DOMU: Vznikla škoda 150.000 eur

Snímka z miesta požiaru. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Oheň podľa hovorcu uhasili privolaní hasiči.

Bratislava 17. októbra (TASR) - v Bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice horela vo štvrtok ráno prístavba rodinného domu využívaná ako dielňa. Oheň predbežne spôsobil škodu vo výške asi 150.000 eur. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Krátko pred 06.00 h sme na linke 158 prijali informáciu o požiari rodinného domu v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Policajti bezodkladne toto oznámenie preverili a potvrdili, pričom na mieste bolo zistené, že nejde o požiar rodinného domu, ale o požiar prístavby," ozrejmil Szeiff.

Oheň podľa hovorcu uhasili privolaní hasiči. Ako Szeiff dodal, zisťovateľ príčin požiarov na mieste nevedel cudzie zavinenie potvrdiť ani vyvrátiť, prípadom sa tak bude zaoberať aj Kriminalistický a expertízny ústav Policajného zboru.

Hasičský a záchranný zbor na sociálnej sieti uviedol, že na miesto požiaru postupne vyslali 18 hasičov s piatimi kusmi techniky. Požiar sa im podarilo rýchlo lokalizovať a uhasiť. Okrem nich pri udalosti zasahovali aj dobrovoľní hasiči z bratislavského Ružinova.