Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

NEČAKANÝ HOSŤ V CENTRE MESTA: V Bratislave sa pohyboval diviak

Ilustračné foto. Foto: TASR – Štefan Puškáš

Krátko po 10.30 h mal jeden z občanov spozorovať diviaka, ako vbehol do oploteného výbehu pre psov, nachádzajúceho sa na Sasinkovej ulici.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 17. septembra (TASR) - V centre Bratislavy sa v utorok doobeda pohyboval diviak. K zraneniam ani poškodeniu majetku v tejto súvislosti nedošlo. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"V priebehu dnešného dňa sme na linke 158 prijali viacero oznamov, v zmysle ktorých občania spozorovali voľne pohybujúceho sa diviaka v centre Bratislavy. Policajti začali prehľadávať širšie okolie centra mesta, ako aj ulice, po ktorých sa diviak mal pohybovať," priblížil.

Krátko po 10.30 h mal jeden z občanov spozorovať diviaka, ako vbehol do oploteného výbehu pre psov, nachádzajúceho sa v blízkosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I na Sasinkovej ulici. "Neváhal a za diviakom zatvoril dvere na oplotení. Zároveň v tom čase sa na miesto dostavila aj hliadka Policajného zboru," ozrejmil Szeiff. Dodal, že o udalosti upovedomia aj pracovníkov príslušného poľovníckeho združenia, ktorí následne rozhodnú o ďalšom osude zvieraťa.