Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 15. október 2024Meniny má Terézia
< sekcia Regióny

V Komárne majú novú webovú stránku. Ukáže možnosti športovania v meste

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Ako doplnil primátor Komárna Béla Keszegh, nová webová stránka nestála mesto ani jedno euro, pretože sa ju podarilo vytvoriť vďaka sponzorom.

Komárno 9. júla (TASR) - Mesto Komárno spustilo do prevádzky novú webovú stránku. Návštevníci na nej nájdu informácie o športovom vyžití a športoviskách na území miest Komárno a Komárom v Maďarsku.

Na stránke www.komsport.eu je možné vyhľadať rôzne aktivity a druhy športu, spolu s lokalitami, kde je ich možné vykonávať. "Cieľom nového webu je povzbudiť obyvateľov mesta, aby viac športovali a investovali do zdravia, aby sa cvičenie stalo súčasťou ich každodennej rutiny. Naším cieľom je pomôcť im a poskytnúť prehľad o možnostiach na športové vyžitie v Komárne i Komárome," povedala riaditeľka Centra voľného času Éva Slávik.

Ako doplnil primátor Komárna Béla Keszegh, nová webová stránka nestála mesto ani jedno euro, pretože sa ju podarilo vytvoriť vďaka sponzorom. Je v slovenskom a maďarskom jazyku, optimalizovaná aj pre mobilné telefóny. "Ľudia si tu môžu nájsť tú formu pohybu, ktorá im najlepšie vyhovuje. Vďaka podporovateľom sa bude obsah stránky postupne rozširovať," doplnil primátor.