Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 29. jún 2024Meniny má Peter a Pavol
< sekcia Regióny

V prípade nehody v Liptovskom Mikuláši začali trestné stíhanie

Na snímke vrak osobného motorového vozidla značky Volkswagen Golf, ktoré narazilo do stĺpa na miestnej komunikácii na ulici Poľnohospodárskej v Liptovskom Mikuláši v nedeľu v skorých ranných hodinách 9. apríla 2023. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Žilina

Nehoda osobného auta značky Volkswagen sa stala skoro ráno na miestnej komunikácii na Poľnohospodárskej ulici. Vozidlo tam narazilo do stĺpa.

Liptovský Mikuláš 11. apríla (TASR) – Polícia začala v prípade nedeľňajšej (9. 4.) tragickej dopravnej nehody v Liptovskom Mikuláši trestné stíhanie pre zločin usmrtenia. Zahynuli pri nej traja ľudia. Pre TASR to v utorok uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Nehoda osobného auta značky Volkswagen sa stala skoro ráno na miestnej komunikácii na Poľnohospodárskej ulici. Vozidlo tam narazilo do stĺpa. Nachádzali sa v ňom štyri osoby vo veku od 19 do 22 rokov. Tri z nich neprežili, štvrtú účastníčku nehody s úrazom hlavy posádka záchrannej zdravotnej služby transportovala do nemocnice.