Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

V senickej nocľahárni vymenia podlahy a osadia nový sprchový kút

Foto: TASR

Súčasťou celého súboru realizovaných prác bude aj komplexná deratizácia spoločných i bytových priestorov.

Senica 14. augusta (TASR) - V senickej mestskej nocľahárni vymenia podlahy, osadia nový sprchový kút a vymaľujú súvisiace priestory. Čiastočná rekonštrukcia potrvá do konca augusta. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Senica Tatiana Moravcová.

"Zrealizujeme rekonštrukciu hygienických súčastí zariadenia, ako je výmena sprchovacieho kúta a rekonštrukcia exteriérových rozvodov kanalizácie, ďalej komplexnú výmenu podlahových krytín - linoleum nahradí plávajúca podlaha a tiež vymaľovanie všetkých súvisiacich priestorov," priblížil Ján Bachura, riaditeľ spoločnosti Mestský podnik služieb.

Minulý rok vymenili v nocľahárni postele, periny i matrace, predvlani kompletne vymaľovali. "I takýmto spôsobom sa snažíme vytvárať praktickejšie i estetickejšie prostredie užívateľom týchto priestorov," uviedla vedúca oddelenia sociálnych vecí, kultúry a športu Mestského úradu Senica Renáta Hebnárová.

Súčasťou celého súboru realizovaných prác bude aj komplexná deratizácia spoločných i bytových priestorov. Nocľaháreň s kapacitou sedem miest mesto Senica celoročne prevádzkuje v bytovom dome s mestskými nájomnými bytmi na Hurbanovej ulici.