Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Viaceré úseky v Bratislavskom kraji sú pre počasie neprejazdné

Policajná snímka zatopenej cesty. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Neprejazdné sú v súčasnosti v Bratislave Devínska cesta v úseku od výjazdu na Dlhé Diely po Devín, Devínske jazero, Devínska cesta od Karlovej Vsi smerom na Devín.

Bratislava 18. septembra (TASR) - Viaceré úseky v Bratislavskom kraji sú v dôsledku poveternostných podmienok neprejazdné. Doprava pre obyvateľov bratislavského Devína je riešená formou kyvadlovej dopravy. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Neprejazdné sú v súčasnosti v Bratislave Devínska cesta v úseku od výjazdu na Dlhé Diely po Devín, Devínske jazero, Devínska cesta od Karlovej Vsi smerom na Devín. Rovnako Kočánkova ulica v bratislavskej Petržalke po Starý most, a tiež Slovanské nábrežie, ktoré je podľa hovorkyne zaplavené.

Ako doplnila, uzatvorená je Viedenská cesta od výstaviska až po úsek pod Starým mostom. Protipovodňové opatrenie sa podľa nej vykonáva Na hriadkach medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou a cesta je tam zahradená. Neodporúča prejazd Istrijskou ulicou mestskej časti Devínska Nová Ves, ktorá je podľa Šimkovej ťažko prejazdná.