Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 29. jún 2024Meniny má Peter a Pavol
< sekcia Regióny

Vo výberovom konaní na šéfa žilinskej nemocnice uspel Juraj Kacian

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Kacian bol poverený vedením FNsP Žilina od konca minulého roka, keď vystriedal Eduarda Dorčíka.

Žilina 26. júna (TASR) - Vo výberovom konaní na post riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) Žilina uspel Juraj Kacian. Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) ho vymenovala k 22. júnu do funkcie na päťročné funkčné obdobie. TASR o tom informovala hovorkyňa nemocnice Zuzana Fialová.

Kacian bol poverený vedením FNsP Žilina od konca minulého roka, keď vystriedal Eduarda Dorčíka. "Menovanie do funkcie som prijal s pokorou, v úprimnej snahe pomôcť našej nemocnici. Verím v úspešné pokračovanie spolupráce so zdravotníckymi i nezdravotníckymi zamestnancami. Som presvedčený o tom - a presvedčili ma roky, ktoré som s nimi strávil - že spoločne dokážeme dosahovať vynikajúce výsledky, ktoré našu nemocnicu definitívne dostanú na popredné miesta v rámci Slovenska," uviedol Kacian.

Doplnil, že jeho víziou je, aby žilinská nemocnica bola komplexným zdravotníckym zariadením, ktoré bude svoju činnosť prostredníctvom odborného tímu pracovníkov a modernej zdravotníckej techniky rozvíjať k spokojnosti pacientov a zamestnancov.