Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

Vodári v Bratislave zastavili vytekajúcu vodu na Karadžičovej ulici

Na snímke zatopená Karadžičova ulica. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

V dôsledku zatopenia musela polícia na križovatke ulíc Karadžičova - Záhradnícka pristúpiť k odklonu dopravy.

Bratislava 3. augusta (TASR) - Karadžičova ulica v Bratislave je naďalej z dôvodu zatopenia uzavretá. Informovala o tom polícia. Vodárom sa však podarilo zastaviť vyvierajúcu vodu.

"Pracuje sa na tom, aby boli oba smery čo najskôr sprejazdnené pre dopravu," priblížil situáciu, ktorá nastala v dôsledku poruchy potrubia, hovorca Bratislavskej vodárenskej spoločnosti Matúš Stračiak.

Vzniknutá porucha podľa jeho slov nemala zapríčiniť výrazné obmedzenie dodávok pre odberateľov, pripustil však, že na niektorých miestach v dôsledku poruchy mohli pocítiť pokles tlaku vody. "Opravy na potrubí budeme realizovať v najbližších dňoch, motoristi s tým preto musia pri prejazde týmto úsekom rátať," dodal.

V dôsledku zatopenia musela polícia na križovatke ulíc Karadžičova - Záhradnícka pristúpiť k odklonu dopravy.



Karadžičova v smere na Krížnu ulicu v Bratislave ostáva uzavretá


Karadžičova ulica v hlavnom meste je v smere na Mlynské Nivy už prejazdná, v smere na Krížnu ulicu bude uzavretá minimálne počas víkendu. Informuje o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti s tým, že sprejazdnenie úseku závisí od doby opravy vozovky.

"Vodičov vyzývame, aby pri prejazde týmto úsekom rešpektovali dočasné dopravné značenie," uviedli policajti.

V dôsledku zatopenia, spôsobené poruchou vodovodného potrubia, musela polícia na križovatke ulíc Karadžičova - Záhradnícka pristúpiť v sobotu popoludní k odklonu dopravy.