Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 9. október 2024Meniny má Dionýz
< sekcia Regióny

Na R1 od Nitry na Trnavu sa prevrátilo nákladné auto, hlásia zdržanie

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Hasiči vykonali na mieste nehody požiarno-bezpečnostné opatrenia. Pomocou absorbčnej látky zachytili, neutralizovali a z vozovky odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Nitra 8. októbra (TASR) - Rýchlostná cesta R1 v smere od Nitry na Trnavu je už prejazdná. Treba však počítať so zdržaním, blokovaný je jeden jazdný pruh. Cesta bola uzavretá z dôvodu nehody, ktorá sa stala na 43,5 kilometri v dopoludňajších hodinách. Nákladné auto z doposiaľ presne nezistených príčin narazilo do cestárskeho vozidla, prevrátilo sa a zablokovalo cestu, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Podľa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru bola nehoda dvoch nákladných vozidiel nahlásená krátko pred 10.00 h. Na mieste zasahovali nitrianski hasiči s dvoma kusmi techniky aj rýchla zdravotná pomoc. Vodiči vozidiel však pri nehode neutrpeli žiadne zranenia, potvrdili hasiči.

Hasiči vykonali na mieste nehody požiarno-bezpečnostné opatrenia. Pomocou absorbčnej látky zachytili, neutralizovali a z vozovky odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Asistovali aj pri bezpečnom odtiahnutí obidvoch vozidiel.