Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Regióny

V uliciach Trnavy bude kvôli futbalovému zápasu viac policajtov

Policajná snímka. Foto: Facebook Polície SR - Trnavský kraj

Futbalový duel sa začne na Štadióne Antona Malatinského v sobotu o 18.00 h.

Trnava 18. októbra (TASR) - V uliciach Trnavy bude v sobotu (19. 10.) pre rizikový futbalový duel medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava viac policajtov. Popoludní uzatvoria časť Kollárovej ulice. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Kollárova ulica bude uzatvorená v sobotu v čase od 16.00 h do 21.30 h v úseku od svetelnej križovatky ulíc Kollárova - Hospodárska - Dohnányho po križovatku na Kollárovej v časti vjazdu do podzemných garáží nákupného centra. "Nie je vylúčené, že v súvislosti s bezpečnostnou situáciou bude ulica uzavretá aj skôr," doplnili policajti.



Pre obyvateľov Ulice Ľudmily Podjavorinskej bude vjazd možný cez Kollárovu ulicu (od svetelnej križovatky Hlboká - Kollárova) s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome číslo štyri na Sladovníckej ulici (pri betónových kvetináčoch). Polícia žiada vodičov, aby rešpektovali pokyny hliadok. Fanúšikov a návštevníkov futbalového duelu žiada, aby sa vyhli nešportovému správaniu. Futbalový duel sa začne na Štadióne Antona Malatinského v sobotu o 18.00 h.

Mesto Trnava na svojom webe upozornilo, že uzávera ovplyvní aj linky číslo 3 a 4 mestskej autobusovej dopravy, ktoré nebudú obsluhovať zastávku Kollárova. "Obchádzková trasa bude vedená po uliciach Sladovnícka, Tamaškovičova a Dohnányho," priblížilo mesto. Linka 16 nebude v čase uzávery časti Kollárovej ulice obsluhovať zastávky Kollárova a City Aréna, obchádzková trasa bude viesť po uliciach Dohnányho a Tamaškovičova.