Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 29. jún 2024Meniny má Peter a Pavol
< sekcia Regióny

Výjazdové rokovanie vlády v R. Sobote si vyžiada i dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR Henrich Mišovič

Z dôvodu výjazdového rokovania vlády budú pre verejnosť uzatvorené viaceré parkoviská v okolí rimavskosobotského domu kultúry, v ktorom sa zasadnutie vládneho kabinetu uskutoční.

Rimavská Sobota 18. júna (TASR) - Výjazdové rokovanie vlády SR, ktoré sa v stredu (19. 6.) uskutoční v Rimavskej Sobote, prinesie i dopravné obmedzenia. Verejnosti nebudú prístupné viaceré parkoviská v okolí Domu kultúry. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Z dôvodu výjazdového rokovania vlády budú pre verejnosť uzatvorené viaceré parkoviská v okolí rimavskosobotského domu kultúry, v ktorom sa zasadnutie vládneho kabinetu uskutoční. Okrem parkovísk bude pri mestskom kultúrnom stredisku uzavretá aj časť cesty vedúca od tunajšieho hotela až po kruhovú križovatku.

Výjazdové rokovanie vlády SR v Rimavskej Sobote sa uskutoční od 10.00 h. Ministri sa budú na zasadnutí zaoberať sociálno-ekonomickou situáciou v regióne, ako aj návrhmi na jej zlepšenie.