Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 24. september 2024Meniny má Ľuboš aj Ľubor
< sekcia Regióny

Z VRAŽDY OBVINILI MLADÍKA: Muž je stíhaný väzobne

Putá, ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Mladík podľa doterajšieho vyšetrovania v piatok vo večerných hodinách po predchádzajúcej slovnej hádke najprv fyzicky napadol svoju 35-ročnú družku a potom na ňu zaútočil nožom v úmysle usmrtiť ju.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Košice 23. septembra (TASR) - V prípade zavraždenej ženy, ktorej telo našli v sobotu (21. 9.) v jednej z chatiek v košickej mestskej časti Ťahanovce, polícia obvinila 19-ročného Košičana. Obvinený je z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Mladík podľa doterajšieho vyšetrovania v piatok (20. 9.) vo večerných hodinách po predchádzajúcej slovnej hádke najprv fyzicky napadol svoju 35-ročnú družku a potom na ňu zaútočil nožom v úmysle usmrtiť ju. "Obvinený muž jej mal spôsobiť bodné poranenie v oblasti hrudníka," uviedla Mésarová.



Po náleze tela ženy polícia na mieste činu zadržala podozrivého muža z tohto násilného činu a umiestnila ho do policajnej cely. Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby, ktorý predložil prokurátorovi. Sudca v pondelok rozhodol o väzobnom stíhaní obvineného muža.

"Za tento obzvlášť závažný zločin, spáchaný na chránenej osobe, obvinenému Jaroslavovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie," doplnila hovorkyňa.