Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Zápas Trnava - Wisla si vyžiada uzatvorenie časti Kollárovej ulice

Na snímke hráč Trnavy Michal Ďuriš sa teší z gólu 2. predkola Európskej konferenčnej ligy medzi FC Spartak Trnava - FK Sarajevo v Trnave v stredu 31. júla 2024. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Doba uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže meniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie.

Trnava 6. augusta (TASR) - Futbalový zápas medzi Spartakom Trnava a Wislou Krakov si vo štvrtok (8. 8.) približne od 16.00 h do polnoci vyžiada uzatvorenie časti Kollárovej ulice. Mesto Trnava o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Uzávera sa dotkne úseku od križovatky ulíc Kollárova - Hospodárska - Dohnányho po križovatku na Kollárovej - vjazd do polopodzemných garáží nákupného centra," priblížila samospráva.

Počas uzatvorenia bude vjazd pre obyvateľov Ulice Ľ. Podjavorinskej umožnený cez Kollárovu ulicu, od svetelnej križovatky Hlboká - Kollárova, s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome číslo štyri Sladovníckej ulice v lokalite pri betónových kvetináčoch.

"Pre ostatných obyvateľov dotknutých uzatvorením Kollárovej ulice bude vjazd, respektíve vstup umožnený podľa pokynov polície," spresnila samospráva s tým, že doba uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže meniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie.