Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Zrážka 3 áut pri Bzinciach pod Javorinou si vyžiadala zranenia 3 ľudí

Novomestskí dopravní policajti boli v nedeľu privolaní k dopravnej nehode v katastrálnom území obce Bzince pod Javorinou. Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Pri zrážke utrpel zranenia vodič Nissanu a dve osoby z motorového vozidla Hyundai.

Bzince pod Javorinou 19. augusta (TASR) - Zrážka troch áut v katastri Bziniec pod Javorinou v okrese Nové Mesto nad Váhom v nedeľu (18. 8.) si vyžiadala zranenie troch ľudí. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia objasňuje. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti.

"Štyridsaťštyriročný muž na vozidle Volkswagen Golf sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nevšimol si zámer vodiča na osobnom vozidle Nissan Note jazdiaceho pred ním, ktorý chcel odbočiť vľavo," uviedli policajti. Vodič Golfu podľa nich ľavou prednou časťou narazil do zadnej pravej časti stojaceho vozidla, ktoré nárazom bolo odhodené do križovatky, kde sa zrazilo s tretím autom Hyundai i20.

Pri zrážke utrpel zranenia vodič Nissanu a dve osoby z motorového vozidla Hyundai. "Dychové skúšky u všetkých vodičov skončili s negatívnym výsledkom. Pri dopravnej nehode došlo k predpokladanej škode na vozidlách vo výške 14.000 eur," doplnila polícia.