Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Regióny

Žilinský kraj predáva bývalý areál SOU drevárskeho v Turanoch

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

Budova učilišťa pozostáva z internátnej časti, časti teoretickej výučby s administratívou, telocvične so spojovacou chodbou, kotolne a garáže.

Turany 22. júna (TASR) - Bývalý školský areál Stredného odborného učilišťa drevárskeho v Turanoch ponúka Žilinsky samosprávny kraj (ŽSK) na predaj. Celková rozloha pozemku je 9394 štvorcových metrov a lehota na doručenie cenových ponúk je do 15. júla. ŽSK o tom informoval na sociálnej sieti.

Budova učilišťa pozostáva z internátnej časti, časti teoretickej výučby s administratívou, telocvične so spojovacou chodbou, kotolne a garáže. "Svojím umiestnením a veľkosťou je areál vhodný ako investičná príležitosť napríklad na výstavbu bytov alebo na umiestnenie prevádzky firmy. Nachádza sa v tichom prostredí s dobrým dopravným napojením," uviedli zo samosprávneho kraja. Dodali, že budova je napojená na všetky inžinierske siete.

Obchodné podmienky sú uverejnené na úradnej tabuli v sídle Úradu ŽSK a na zilinskazupa.sk v časti obchodné verejné súťaže na predaj.