Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Slovensko

DVE NEHODY: Hlásia deväť zranených

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Štyroch zranených si vyžiadala čelná zrážka dvoch osobných motorových vozidiel vo Francovciach. Pri nehode osobného motorového vozidla v obci Beloveža v okrese Bardejov sa zranili piati ľudia.

Giraltovce 2. augusta (TASR) - Štyroch zranených si vyžiadala čelná zrážka dvoch osobných motorových vozidiel vo Francovciach, miestnej časti Giraltoviec v okrese Svidník. Pre TASR to potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Ako uviedol, ide o nehodu s piatimi účastníkmi, z toho sa štyria zranili. Na mieste zasahujú štyria hasiči z hasičskej stanice v Giraltovciach s jedným kusom techniky.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) vyslalo krátko pred 19.30 h jednu ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci a jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel na cestu z Giraltoviec v smere na Svidníka," uviedol pre TASR zástupca hovorcu OS ZZS SR Richard Bolješik s tým, že zásah stále trvá.

Pri dopravnej nehode v obci Beloveža sa zranili piati ľudia



Pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla v katastri obce Beloveža v okrese Bardejov sa zranili piati ľudia. Pre TASR to potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Na mieste podľa jeho slov zasahujú piati hasiči z Bardejova s jedným kusom techniky.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR vyslalo k dopravnej nehoda auta mimo cesty za Belovežou v okrese Bardejov jednu posádku rýchlej lekárskej pomoci a tri posádky rýchlej zdravotnej pomoci. Na mieste má byť viacero učastníkov nehody," uviedol pre TASR zástupca hovorcu OS ZZS SR Richard Bolješik s tým, že zásah stále trvá.