Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 1. október 2024Meniny má Arnold
< sekcia Slovensko

TRAGICKÉ RÁNO: Nehody pri Bratislave blokujú dopravu

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Štyridsaťročný vodič motorového vozidla v dôsledku zrážky utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 1. októbra (TASR) - Diaľnica D2 v smere z Malaciek do Bratislavy na 37,5 kilometri je uzavretá. Došlo tam k dopravnej nehode. Vozidlá sú odkláňané na Malacky. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Podľa doposiaľ nezistených príčin tam došlo k zrážke motorového vozidla značky Peugeot s kamiónom. Štyridsaťročný vodič motorového vozidla v dôsledku zrážky utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," priblížila hovorkyňa s tým, že nehoda je v štádiu vyšetrovania.



Nehoda aj v Bernolákove


Premávka na Seneckej ceste v Bernolákove v smere z Bratislavy je pre dopravnú nehodu neprejazdná. Na kruhovom objazde pri čerpacej stanici tam došlo k zrážke motocyklistu s nákladným motorovým vozidlom. Opačný smer je riadený policajtami. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Na mieste sa nachádzajú príslušníci Hasičského a záchranného zboru s rýchlou zdravotnou pomocou. Vodič motocykla v dôsledku zrážky utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla hovorkyňa s tým, že nehoda je v štádiu vyšetrovania. Žiada vodičov, aby jazdili opatrne a rešpektovali pokyny polície.