Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 28. september 2024Meniny má Václav
< sekcia Slovensko

Dizajnéri môžu využiť spoluprácu prostredníctvom podujatia B2B

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Cieľom podujatia je prepojiť "hráčov" z rôznych profesií, ktorí majú záujem nájsť si partnera na spoluprácu v oblasti dizajn a móda.

Bratislava 12. júna (TASR) – Dizajnéri môžu využiť spoluprácu prostredníctvom podujatia B2B. Informuje o tom Centrum vedecko-technických informácií (CVTI) SR na svojom webe s tým, že registrácia je pre záujemcov otvorená už len počas piatka.

"Nie je nutné vycestovať, aby záujemcovia stretli potenciálnych zahraničných partnerov, vďaka ktorým môžu komerčne zhodnotiť svoje dizajnérske výrobky z odvetví móda, textil, obuv, kožušina, koža, nábytok, bytové doplnky či klenoty," uvádza sa na webe CVTI SR. Podujatie sa koná v termíne od 17. do 18. júna online formou na základe vopred dohodnutých bilaterálnych stretnutí.

Cieľom podujatia je prepojiť "hráčov" z rôznych profesií, ktorí majú záujem nájsť si partnera na spoluprácu v oblasti dizajn a móda. V prípade záujmu o účasť je nutná registrácia a vyplnenie profilu. Po potvrdení registrácie si účastník môže začať vyberať partnerov na stretnutia. Stretnutie sa uskutoční len v prípade, ak ho potvrdí aj druhá strana.

CVTI SR je partnerom projektu Enterprise Europe Network od januára.