Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 22. august 2024Meniny má Tichomír
< sekcia Slovensko

Do Týždňa dobrovoľníctva sa môžu organizácie prihlásiť do 31. mája

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Do kampane sa každoročne zapájajú občianske združenia, školy, centrá voľného času, samosprávy, knižnice, múzeá, domovy sociálnych služieb a mnohé ďalšie.

Bratislava 25. mája (TASR) - Do 15. ročníka Týždňa dobrovoľníctva sa môžu organizácie prihlásiť do 31. mája. Samotná kampaň sa uskutoční od 23. do 29. júna. TASR o tom informovala PR manažérka Platformy dobrovoľníckych centier a organizácií Eva Ščepková.

"Po troch ročníkoch Týždňa dobrovoľníctva s rôznymi obmedzeniami chceme verejnosti ponúknuť bohatý a pestrý program na zoznámenie sa s dobrovoľníctvom," uviedla riaditeľka Platformy dobrovoľníckych centier a organizácií Dominika Hradiská. Do kampane sa každoročne zapájajú občianske združenia, školy, centrá voľného času, samosprávy, knižnice, múzeá, domovy sociálnych služieb a mnohé ďalšie.

Organizácie sa môžu do nového ročníka Týždňa dobrovoľníctva prihlásiť prostredníctvom oficiálneho webu www.tyzdendobrovolnictva.sk, kde môžu pridávať neobmedzené množstvo dobrovoľníckych ponúk. Pre verejnosť budú tieto ponuky zverejnené od 1. júna.