Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 29. jún 2024Meniny má Peter a Pavol
< sekcia Slovensko

Kaliňák: Premiér by sa mal vrátiť do práce na prelome júna a júla

Na snímke vicepremiér SR a minister obrany SR Robert Kaliňák (SMER-SD) prichádza na 40. rokovanie vlády SR v Bratislave v stredu 26. júna 2024. Foto: TASR - Pavol Zachar

V zásade rehabilitácia pokračuje. V niektorých okolnostiach je priebeh uspokojivý, v niektorých okolnostiach je to komplikovanejšie, uviedol R. Kaliňák.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 26. júna (TASR) - Rehabilitácia premiéra Roberta Fica (Smer-SD) po májovom atentáte pokračuje. Stále platí predpoklad, že sa do práce vráti na prelome júna a júla. V stredu o tom informoval minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD).

"V zásade rehabilitácia pokračuje. V niektorých okolnostiach je priebeh uspokojivý, v niektorých okolnostiach je to komplikovanejšie. To zranenie nebolo jednoduché a návrat do žiadaného 100-percentného stavu proste chvíľu trvá," uviedol.

Stále podľa jeho slov platí premiérov predpoklad, že by sa mohol do práce vrátiť na prelome júna a júla. "To znamená niekedy tento alebo budúci týždeň by sa s nami mohol nejakým spôsobom vidieť," dodal. Nemyslí si, že Fico bude viesť najbližšie výjazdové rokovanie vlády, ktoré sa má uskutočniť 3. júla v Zákamennom.

Premiéra postrelili po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej 15. mája. Streľbou zblízka mu páchateľ činu spôsobil viaceré vážne zranenia.