Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Slovensko

Mountfield otvára dve nové predajne v Bratislave a Liptovskom Mikuláši

Nová predajňa Mountfield v Liptovskom Mikuláši Foto: Mountfield

Spoločnosť Mountfield slávnostne otvorí v utorok 11.apríla novú predajňu v Liptovskom Mikuláši a 18. apríla novú predajňu v Bratislave. V priebehu slávnostného otvorenia budú môcť zákazníci využiť zaujímavé zľavy na celý sortiment.

Liptovský Mikuláš 6. apríla (OTS) - "S modernizáciou a revitalizáciou našej predajnej siete na Slovensku a v Českej republike sme začali pred niekoľkými rokmi a na Slovensku sa nám už podarilo dokončiť modernizáciu sedemnástich z osemnástich predajní. O to viac ma teší, že sa nám naše plány podarilo zrealizovať aj v ťažkých pandemických rokoch. V nových predajniach zväčšujeme predajné plochy, zlepšujeme navigáciu v interiéri, rozširujeme a modernizujeme servisné zázemie, skladové priestory, a to tak na tovar, ako aj na náhradné diely. Z prieskumov vnímania spotrebiteľov a mnohých ocenení, ktoré Mountfield v posledných rokoch získal, je zrejmé, že sme na správnej ceste," vysvetľuje Michal Pobežal, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Mountfield.

Nová predajňa v Liptovskom Mikuláši sa nachádza v novo dokončenej časti obchodného centra Kamenné pole a oproti pôvodnej predajni, ktorá bola tiež v tomto obchodnom centre, sa presunula o 400 m do samostatnej a oveľa väčšej budovy. Predajňa poskytne zákazníkom 560 m2 predajnej plochy, pričom celková plocha vrátane servisu je 1 100 m2.

Nová predajňa v Bratislave je súčasťou novovybudovaného nákupného centra v blízkosti nákupného centra Bory Mall a nahradila pôvodnú predajňu v bratislavskom Lamači. Predajňa má 721 m2 predajnej plochy a celková plocha vrátane servisu je 1 473 m2.

Obe nové predajne spĺňajú všetky prvky moderného nakupovania. Sú vybavené samoobslužnou zónou pre rýchloobrátkový tovar a interaktívne panely, na ktorých môžu predajní technici zákazníkom ukázať nielen celý sortiment, ale aj edukačné videá. V Liptovskom Mikuláši je súčasťou predajne kryté bazénové centrum s bazénom Algarve z luxusného radu Mercury, ako aj jeden nadzemný bazén a tri modely víriviek, ktoré zákazníkom pomôžu pri výbere konkrétneho bazénového alebo wellness produktu. Nová bratislavská predajňa sa tiež môže pochváliť krytým bazénovým centrom, ktorého súčasťou je bazén Porto z luxusného radu Mercury, ako aj tri nadzemné bazény a štyri modely víriviek. Samozrejmosťou je pohodlné parkovanie v areáli obchodného centra vrátane podzemného parkoviska s kapacitou viac ako 200 miest.

Mountfield prevádzkuje celkom 58 predajní v Českej republike a 18 na Slovensku, ako aj svoj vlastný e-shop.