Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 18. september 2024Meniny má Eugénia
< sekcia Slovensko

OBRAZOM: Slovenskí europoslanci začali vykonávať svoj mandát

Na snímke slovenskí europoslanci, zľava Branislav Ondruš, (Hlas-SD), Ľuboš Blaha, Monika Beňová, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová (všetci Smer-SD) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu. Foto: TASR - Martin Baumann

Slovensko zastupuje v europarlamente 15 poslancov.

Bratislava 16. júla (TASR) - Ustanovujúca plenárna schôdza Európskeho parlamentu (EP) vo funkčnom období 2024-2029 sa v utorok krátko po 10.00 h začala v Štrasburgu.



Na snímke slovenský europoslanec Ľudovít Ódor (PS) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenská europoslankyňa Veronika Cifrová Ostrihoňová (PS) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke europoslanec Martin Hojsík.
Foto: TASR - Jaroslav Novák


Na snímke slovenská europoslankyňa Ľubica Karvašová (PS) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenská europoslankyňa Lucia Yar (PS) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenský europoslanec Michal Wiezik (PS) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenská europoslankyňa Monika Beňová (SMER-SD) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenský europoslanec Ľuboš Blaha počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenský europoslanec Erik Kaliňák (SMER-SD) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenská europoslankyňa Judita Laššáková (SMER-SD) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenská europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová (Smer-SD) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenský europoslanec Milan Uhrík (Republika) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenský europoslanec Milan Mazurek (Republika) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenský europoslanec Branislav Ondruš (Hlas-SD) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann


Na snímke slovenská europoslankyňa Miriam Lexmann (KDH) počas ustanovujúcej plenárnej schôdze Európskeho parlamentu po júnových voľbách v utorok 16. júla 2024 v Štrasburgu.
Foto: TASR - Martin Baumann