Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 25. september 2024Meniny má Vladislav
< sekcia Slovensko

Premiérovi prišla v stredu obálka s nábojom

Na snímke premiér Robert Fico (Smer-SD) gestikuluje na tlačovej konferencii po rokovaní s predsedami opozičných strán a predstaviteľmi Ministerstva financií SR o konsolidácii na Úrade vlády SR v Bratislave v utorok 24. septembra 2024. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Príslušníci Úradu na ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií podľa spravodajského portálu odhalili náboj počas rannej kontroly pošty určenej priamo premiérovi.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 25. septembra (TASR) - Na Úrad vlády (ÚV) SR prišla v stredu obálka s nábojom adresovaná predsedovi vlády SR Robertovi Ficovi (Smer-SD). Pre TASR to potvrdil tlačový a informačný odbor ÚV. Upozornil na to portál Plus 7 dní.

Príslušníci Úradu na ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií podľa spravodajského portálu odhalili náboj počas rannej kontroly pošty určenej priamo premiérovi. List mal prísť od neznámeho odosielateľa.

Podľa Generálneho prokurátora SR Maroša Žilinku je doručenie obálky s nábojom predsedovi vlády, ktorý len nedávno čelil "vražednému útoku", nielen kriminálnym činom, ale aj prejavom bezohľadnosti a bezcitnosti. "Dôrazne vyzývam celú spoločnosť na elementárnu slušnosť a ľudskosť! Cynizmus a nenávisť, ktorými je prerastená naša spoločnosť, sa musí zastaviť," vyzval Žilinka na sociálnej sieti.