Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 1. júl 2024Meniny má Diana
< sekcia Slovensko

Smer-SD rešpektuje rozhodnutie NS SR v kauze Kuciak

Na archívnej snímke v popredí chrbtom sprava Jozef a Jana Kuciakoví, rodičia zavraždeného Jána Kuciaka, chrbtom vľavo Zlatica Kušnírová, matka zavraždenej Martiny Kušnírovej a v pozadí uprostred obžalovaný Marian K. počas verejného zasadnutia na Najvyššom súde SR v kauze vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej v Bratislave 15. júna 2021. Foto: TASR - Jaroslav Novák

NS SR v utorok zrušil rozsudok Špecializovaného trestného súdu zo septembra 2020, ktorým boli v kauze Kuciak spod obžaloby oslobodení Marian K. a Alena Zs.

Bratislava 16. júna (TASR) – Opozičná parlamentná strana Smer-SD rešpektuje utorkové (15. 6.) rozhodnutie Najvyššieho súdu (NS) SR v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. TASR o tom informoval vedúci tlačového oddelenia Smeru-SD Ján Mažgút s tým, že budú sledovať ďalší vývoj.

NS SR v utorok zrušil rozsudok Špecializovaného trestného súdu zo septembra 2020, ktorým boli v kauze Kuciak spod obžaloby oslobodení Marian K. a Alena Zs. Vec vrátil späť na ŠTS.